5 Elementen Lifestyle - Ontwikkeltraject

Ontwikkeltraject inschrijfformulier

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door 5 Elementen Lifestyle.

  Velden met een * zijn verplicht

  Ontwikkeltraject FAQ

  Het traject duurt 6 maanden.

  De Intensive dagen (5 per traject) zijn live op een mooie locatie in de Drechtsteden. Deze locatie varieert naar aanleiding van het element dat we behandelen.

   

  De persoonlijke coachingsessies zijn in principe ook live in mijn praktijk. Wanneer de reistijd jou belemmert, kunnen we ook online gaan.

  Dit traject is individueel, wij gaan met jouw persoonlijke doelen aan de slag.

   

  De Intensive dagen zijn in groepsverband. Hier zit een gedeelte training in, groepscoaching en/of intervisie en een actief gedeelte. Op deze manier combineer ik mentaal, emotioneel en fysiek werk om zo tot een maximaal resultaat te komen.

   

  De samenstelling van de groep kan variëren afhankelijk van de startdatum van de andere deelnemers.

  De eerste dag krijg je het trajectmateriaal van mij dat je het gehele jaar gaat gebruiken en elke bijeenkomst aangevuld wordt. Er is geen online platform. Eventueel ander digitaal materiaal wordt na deelname aan de Intensive via e-mail verstrekt.

   

  Verder hebben we tijdens elke bijeenkomst een actieve gastles na de lunch. Eventuele kledingadviezen worden tijdig doorgegeven.

  Je hebt alle praktische informatie zoals data en uren op deze pagina gelezen, zodat je alles tijdig kunt inplannen in je agenda. Hoewel het het meest krachtig is als je live aanwezig bent, kan het gebeuren dat je een bijeenkomst mist.

   

  Deze dag is in te halen, als hetzelfde element nogmaals wordt aangeboden voor het einde van het seizoen. Elk element wordt per seizoen 2x keer aangeboden. Ik adviseer niet meer dan één bijeenkomst te missen van dit traject. Je kunt met een andere deelnemer ook overleggen of je jouw gemiste Intensive kan nabespreken.

  Naast onze individuele sessies en Intensive heb jij verder geen huiswerk. De intentie van dit traject is dat jij jouw rollen anders gaat vervullen, projecten anders gaat oppakken, jouw to do lijst anders gaat managen en taken sneller en slimmer gaat afvinken. Als jij jouw huiswerk – jouw intentie – toepast, ervaar je meer tijd.

  We kijken naar jouw talenten, valkuilen en gedragspatronen. Jij hebt kennis in je, vaardigheden die je beheerst, een houding, eigen inzichten, mindset en ervaringen. Deze ga jij ontwikkelen, dit kan praktisch met timemanagement elementen maar ook in de diepte met technieken als positieve intelligentie. Uiteraard worden deze aangeboden naar jouw persoonlijke doelen.

  Wanneer één of meerdere van onderstaande uitspraken bij jou passen, dan is dit traject zeker iets voor jou.

   

  • Mijn werk vraagt veel tijd van mij, waar ik van hou maar mij in conflict brengt met mijn gezinsleven.
  • Ik ben het zat om te horen of ik misschien niet teveel doe en of ik niet gewoon wat ballen moet loslaten.
  • Het lukt me nu moeizaam om een uurtje per week voor mezelf te plannen, hoe moet ik dat dan elke maand doen, een hele dag voor zo’n Intensive?
  • Ik vind dat ik beter kan, ik wil dat ik beter kan, maar op de een of andere manier lukt het me niet. En ik heb genoeg hierover gelezen hoor!
  • Misschien wil ik wel teveel en is datgene wat ik echt wil, gewoon niet haalbaar.
  • Ik heb al eerder (bijna) een burn out gehad, dat wil ik niet nog een keer.
  • Ik ben het woord ‘moeten’ gewoon beu, ik wil het gevoel van ‘willen’ en ‘mogen’ weer terug.
  • Ik stel taken steeds vaker uit, tot het allerlaatste moment.
  • Ik reageer sneller geïrriteerd dan normaal en daar voel ik me ook wel schuldig over.

  De investering bij eenmalige betaling is €5.555,- (excl. BTW)

  De symboliek achter dit bedrag is dat 5555 grote positieve veranderingen met zich meebrengt. Het motiveert je om vooruit te blijven gaan en jezelf op te bouwen. Er zullen nieuwe kansen in je leven komen die het leven beter maken. Je zal veel belangrijke lessen leren en jouw fouten uit het verleden niet meenemen naar jouw toekomst. 

  Ja. Ik maak de investering graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Je kan kiezen voor een eenmalige betaling van €5555,-, betaling in drie termijnen van €1875,- of voor zes maanden €950,-.

  Balans

   

  Niet alleen de balans tussen werk en privé krijgt de aandacht, maar ook binnen andere contexten waar jij balans wil voelen.

  Rust

   

  Rust in je hoofd en rust in je lichaam. Echt kunnen ontspannen en loslaten om je op te kunnen laden.

  Invloed

   

  Van controle willen hebben naar
  positief invloed uitoefenen op wat jij belangrijk vindt. Ook bewust zijn van wat of wie invloed heeft op jou.

  Energie

   

  Ontdek de energievreters en energiegevers in jouw leven. Hoe houd jij jouw batterij de hele dag vol?

  Focus

   

  Jouw doelen in zicht en weerbaar zijn tegen de afleidingen die de waan van de dag met zich meebrengt.