5 Elementen Lifestyle - Masterclass

5 Elementen Lifestyle – Masterclass

Ik ben benieuwd, wanneer jij dit leest, of jij ook die stapel hebt. Die stapel tijdschriften met lifestyle inspiraties; Flow, Happinez of de Psychologie Magazine. Of zo’n stapel boeken van Tony Crabbe, Marie Kondo en Stephen Covey. Hoeveel posts heb jij opgeslagen en inspiratiefilmpjes en hoeveel podcasts je hierover al hebt geluisterd.

We hunkeren er allemaal naar, de ene periode wat meer dan de andere. En we kunnen er ook ontzettend goed over klagen en ernaar verlangen. Want zo zijn de 5 elementen wel ontstaan. Al die jaren als trainer en coach leidden de vragen steeds naar een tekort van één van de 5 elementen: balans, rust, invloed, energie en focus. En wanneer één van de elementen als verlangen of behoefte naar voren kwam, dan volgden de anderen ook. Onlosmakelijk met elkaar verbonden, nemen ze elkaar mee in een spiraal van tekorten.

Het is toch ook frustrerend dat als je moe en leeg uit je werk komt, je geen energie meer op kan brengen voor je gezin. Dat jij je daardoor uit balans voelt en daar eigenlijk wat aan wil veranderen. Je moet daar wat mee toch? Je wil daarop jouw eigen invloed uit kunnen oefenen en lukt dat niet, dan word je onrustig. Je gaat piekeren of voelt onrust in je lijf. En ja… je kunt dus geen invloed uitoefenen want daar heb je het toch te druk voor? De waan van de dag leidt jou af van wat jij belangrijk vindt en je verliest je focus.

En natuurlijk zijn al die magazines, boeken en podcasts waardevol. Maar implementeer jij die ook echt in jouw leven? Verander jij hierdoor jouw dagelijkse gewoontes zodat je ook resultaat ervaart? Hoe heerlijk is het dan als jij hieraan een avond kunt ontsnappen om jouw aandacht te richten op dit probleem. Deze avond zit vol inspiratie, maar ook met concrete oefeningen die je gaat doen, zodat jij gaat ervaren wat voor jou werkt. 

Tijdens deze avond ga jij concreet aan de slag met jouw eindresultaat en de weg ernaartoe aan de hand van de 5 elementen. Deze doelen mogen in elke context vallen, van werk tot aan jouw ideale gewicht. Deze doelen mogen ook variëren van termijn. Wil jij dit jaar nog bepaalde doelen halen of kijk jij al 3 jaar vooruit? Als jij tot de conclusie bent gekomen dat de manier waarop jij nu dingen wil veranderen, niet het gewenste resultaat geeft of niet voldoende bij jou past. Dan gun ik jou deze avond om dit verder te onderzoeken.

De Masterclass zorgt ervoor dat jij…

 

visualiseert wat jij wil voor jezelf

 

balans vindt tussen wat iets kost & waard is

 

rust ervaart door te doen

 

invloed kunt uitoefenen

 

energie haalt uit jouw prioriteiten

 

focus ervaart zonder afleidingen

 

nog veel meer persoonlijke ontwikkelingen doormaakt…

 

WIL JIJ DIT OOK?

Wil jij die Masterclass?

 

Super tof! Ik krijg altijd enorm veel energie ervan en gun jou dat ook!

 

Stap 1: Kies of jij online of live de Masterclass wil volgen en druk op die button!

 

Stap 2: Vul jouw gegevens in en volg (eventueel) de betaalinstructies.

 

Stap 3: Zet de datum in jouw agenda en zorg ervoor dat jij op tijd er klaar voor bent.

 

Tot dan!

Balans

 

Niet alleen de balans tussen werk en privé krijgt de aandacht, maar ook binnen andere contexten waar jij balans wil voelen.

Rust

 

Rust in je hoofd en rust in je lichaam. Echt kunnen ontspannen en loslaten om je op te kunnen laden.

Invloed

 

Van controle willen hebben naar
positief invloed uitoefenen op wat jij belangrijk vindt. Ook bewust zijn van wat of wie invloed heeft op jou.

Energie

 

Ontdek de energievreters en energiegevers in jouw leven. Hoe houd jij jouw batterij de hele dag vol?

Focus

 

Jouw doelen in zicht en weerbaar zijn tegen de afleidingen die de waan van de dag met zich meebrengt.

Organiseer jij een event?
Verzorg je een nascholingsdag voor jouw organisatie?
Boek dan deze Masterclass.
Je kunt jouw aanvraag hier invullen: